RECTIFICATIEOntwerp bestemmingsplan Doornenburg, Homoetstraat

Logo Lingewaard

Burgemeester en wethouders van Lingewaard maken bekend dat het volgende ontwerp-bestemmingsplan ter inzage ligt:

DOORNENBURG, HOMOETSTRAAT

In voorliggend bestemmingsplan staat het onbebouwde perceel ten oosten van de woningen Homoetstraat 25-31 en 33-39 in Doornenburg centraal. Het planvoornemen is om hier een zestal grondgebonden woningen te realiseren. Op basis van het vigerende bestemmingsplan is de planontwikkeling niet mogelijk, aangezien ter plaatse geen bouwvlak is opgenomen. Hierdoor is een herziening van het bestemmingsplan noodzakelijk. Dit bestemmingsplan voorziet hierin.

In het ontwerp-raadsvoorstel is opgenomen dat geen exploitatieplan zal worden vastgesteld.

Inzage en zienswijzen

Het ontwerp-bestemmingsplan Doornenburg, Homoetstraat met bijbehorende stukken wordt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening voor een ieder met ingang van donderdag 2 maart 2017 gedurende zes weken op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

  • 1.

    Het digitale ontwerp-bestemmingsplan kunt u raadplegen op de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl (planidentificatienummer NL.IMRO.1705.170-ON01) of via http://www.overheid.nl;

  • 2.

    Zowel het digitale als analoge ontwerp-bestemmingsplan ligt ter inzage bij het Klant Contact Centrum te Bemmel. 

    Een ieder die het niet eens is met (onderdelen van) het ontwerp-bestemmingsplan kan, binnen de termijn van terinzagelegging, schriftelijk of mondeling zijn zienswijze kenbaar maken aan de gemeenteraad van Lingewaard, Postbus 15, 6680 AA Bemmel. Degene die een mondelinge zienswijze kenbaar wil maken, kan contact opnemen met een medewerker van het Klant Contact Centrum of met de heer R.L. Noppen van de afdeling Ruimtelijk Beleid telefoon (026) 326 0328.

     

    Bemmel, 1 maart 2017

Naar boven