Ontwerpbestemmingsplan Slotemaker de Bruïneweg 67 & 68 te Haulerwijk

Logo Ooststellingwerf

Burgemeester en wethouders maken bekend dat vanaf donderdag 2 maart 2017 het ontwerpbestemmingsplan Slotemaker de Bruïneweg 67 & 68 te Haulerwijk ter inzage ligt. Aan de Slotemaker de Bruïneweg 67 & 68 te Haulerwijk is in het jaar 2016 een twee-onder-een-kap woning gesloopt. De woning met huisnummer 67 stond al meerdere jaren leeg en eind 2015 is ook huisnummer 68 leeg komen te staan.

De bedoeling is om op de plek van de voormalige twee-onder-kapwoning één kavel bestemd voor woningbouw te realiseren. Op het aangrenzende weideperceel, aan de westkant van het huidige woonperceel, zal de tweede kavel worden uitgegeven. Beide percelen zijn eigendom van de gemeente Ooststellingwerf. Dit bestemmingsplan biedt een planologisch-juridisch kader voor woningbouw op deze locatie.

Ter inzage

U kunt het ontwerpbestemmingsplan (planidentificatienummer: NL.IMRO.0085.BPSlotemakerBruine-ON01) vanaf 2 maart tot en met 12 april 2017 inzien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis, ’t Oost 11 te Oosterwolde.

Het ontwerpbestemmingsplan is verder digitaal raadpleegbaar en beschikbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

U kunt de locatie ook direct raadplegen via de volgende URL:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0085.BPSlotemakerBruine-ON01

Zienswijze indienen

Gedurende de inzagetermijn kunt u op dit voornemen zowel mondeling als schriftelijk zienswijzen kenbaar maken. Iedereen mag van deze mogelijkheid gebruik maken.

Schriftelijk

Stuur uw zienswijze naar de raad van de gemeente Ooststellingwerf, Postbus 38, 8430 AA Oosterwolde. Vermeld in uw brief het onderwerp: ontwerpbestemmingsplan Slotemaker de Bruïneweg 67 & 68 te Haulerwijk.

Mondeling

Voor een mondelinge zienswijze kunt u telefonisch een afspraak maken met de afdeling Mens & Omgeving via 14 0516 (geen netnummer).

Naar boven