Ontwerpbestemmingsplan herontwikkeling Wilhelminaschool / Kristal te Heerde

Logo Heerde

Het college van Heerde maakt, overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat het ‘Ontwerpbestemmingsplan Heerde-Dorp, 9e herziening (Wilhelminaschool)’ met de daarbij behorende stukken en het hierop betrekking hebbende ontwerpbesluit met ingang van 1 maart 2017 ter inzage ligt.

Doel van het plan

Het Ontwerpbestemmingsplan Heerde-Dorp, 9e herziening (Wilhelminaschool) voorziet in een juridisch-planologische regeling voor de realisatie van elf seniorenhuurwoningen in de voormalige Wilhelminaschool en de bouw van 8 nieuwe koopwoningen op de locatie van de voormalige Kristalschool te Heerde.

Inzagetermijn

De betreffende stukken liggen met ingang van 1 maart 2017 gedurende zes weken op werkdagen tussen 08.30 uur en 12.30 uur voor een ieder analoog ter inzage in het gemeentekantoor, Eperweg 5 te Heerde, bij de ontvangstbalie. Het bestemmingsplan met het identificatienummer NL.IMRO.0246.409WILHSCHOOL-ON01 is ook digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl en www.heerde.nl/planneninvoorbereiding.

Zienswijze

Gedurende de eerder genoemde termijn kan een ieder zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Heerde. Dit kan schriftelijk (postbus 175, 8180 AD Heerde), digitaal (www.heerde.nl/zienswijze) en mondeling. Als u van de laatstgenoemde mogelijkheid gebruik wilt maken dient u een afspraak te maken met de heer J. Dijkhuis van het team Ontwikkeling, telefoon (0578) 699494.

 

28 februari 2017,

Het college van Heerde,

W.R.J.M. Pijnenburg–Adriaenssen,

burgemeester

B. van Zuthem,

Gemeentesecretaris

Naar boven