Vastgesteld bestemmingsplan “Kern Dinxperlo 2012, ontsluiting bedrijventerrein Hietveld”

Logo Aalten

De gemeenteraad heeft op 21 februari 2017 het bestemmingsplan ongewijzigd vastgesteld. Dit plan maakt een gewijzigde ontsluiting van het bedrijventerrein Hietveld op de provinciale weg N317 mogelijk. De ontsluiting wordt voorzien ter hoogte van de Rietstapperweg. De aanvankelijk geprojecteerde ontsluiting ten zuiden van de waterloop van het Waterschap Rijn en IJssel komt te vervallen en krijgt een groene invulling. Daarnaast worden enkele kleine aanpassingen in het plan doorgevoerd.

Inzien

Met ingang van woensdag 1 maart 2017 ligt het raadsbesluit met bijbehorende stukken voor iedereen ter inzage. Het plan is te bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl (plan-ID: NL.IMRO.0197.BP00081-VG01). Ook kunt u via http://aalten.gemeentedocumenten.nl de digitale bestanden van het plan verkrijgen. U kunt het plan ook tijdens openingstijden inzien in het gemeentekantoor (Hofstraat 8 in Aalten).

Beroep

Tegen het ontwerp van het plan zijn zienswijzen naar voren gebracht. De gemeenteraad heeft bij de vaststelling geen wijzigingen in het plan aangebracht. Een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht en een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te brengen, kan gedurende de beroepstermijn beroep instellen. De beroepstermijn is van donderdag 2 maart 2017 tot en met woensdag 12 april 2017.

Uw beroepschrift kunt u indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Indien een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Informatie

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de heer G.H. Scheffer via ons Klant Contact Centrum, telefoon (0543) 49 33 33. U kunt ook een e-mail sturen naar gemeente@aalten.nl.

Naar boven