Ontwerpbeschikking voor een omgevingsvergunning 3 woningen Noldijk 34, Barendrecht

Logo Barendrecht

Burgemeester en wethouders van Barendrecht maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning te verlenen:

 

•Noldijk 34 (B160305469), voor het bouwen van drie woningen

 

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken (ontwerpbesluit hogere waarden) kunt u van 23-02-2017 tot en met 06-04-2017 op afspraak inzien in het gemeentehuis. Een afspraak kunt u maken via de gemeentelijke website. Type in de zoekbalk ‘bouwplannen en bouwtekeningen, inzage’, keuzeformulier ‘Aanvraag inzien verleende omgevingsvergunningen’.

Tevens zijn de ontwerpbeschikking en het ontwerpbesluit hogere waarden (zie ‘Akoestisch onderzoek’) Wet geluidhinder met de bijbehorende stukken digitaal beschikbaar op de site van de gemeente (onder www.barendrecht.nl > Inwoners > ter inzage) en op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatie-nummer is NL.IMRO.0489.BPZUR20170007-RO01.

Kosten verzekerd

De uitvoering en kosten van het voornemen berusten volledig bij de initiatiefnemers. Met de gemeente Barendrecht is een anterieure overeenkomst afgesloten. Hiermee is de economische uitvoerbaarheid voldoende verzekerd.

Akoestisch onderzoek

Uit het akoestisch onderzoek blijkt dat voor de woningen aan de Noldijk de voorkeurgrenswaarde uit de Wet geluidhinder overschreden wordt door het wegverkeerslawaai afkomstig van de Noldijk. Hiervoor is een ontwerpbesluit hogere waarden opgesteld.

 

Tijdens de periode van ter inzage legging kunnen schriftelijk zienswijzen worden ingebracht. Zij moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 501, 2990 EA Barendrecht. In deze periode kunnen ook zienswijzen mondeling worden ingebracht. Hiervoor wordt een hoorzitting georganiseerd na afspraak met bovengenoemd college.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Naar boven