Omgevingsvergunning Optimalisatie doorstroming A4 (verschuiven ritspunt nabij Cronesteyn)

Logo Leiden

Op 8 februari 2017 heeft het college van burgemeester en wethouders besloten de omgevingsvergunning Optimalisatie doorstroming A4 (verschuiven ritspunt nabij Cronesteyn), NL.IMRO.0546.OV00094-0301, te verlenen.

 

Toelichting

De omgevingsvergunning betreft het verlengen en verleggen van het ritspunt op de A4 richting Den Haag bij Leiden met circa 300m. Het gaat om de hoofdrijbaan bij kilometeraanduiding 33,3 die uitgebreid wordt tot en met kilometeraanduiding 33,6.

Het ontwerp van de omgevingsvergunning heeft van vrijdag 16 december 2016 tot en met donderdag 26 januari 2017 ter inzage gelegen. Tijdens deze termijn zijn geen zienswijzen ingediend.

 

Inzage

De mededeling tot verlening van de omgevingsvergunning ligt vanaf donderdag 23 februari 2017 gedurende zes weken ter inzage. Het is ook mogelijk het besluit met bijbehorende stukken in te zien in het atrium van het stadhuis en bij het servicepunt Bouwen en Wonen.

 

Beroep

Tijdens de beroepstermijn, die eindigt op 30 maart 2017, kan een beroep worden ingesteld door de volgende personen:

belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze te hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit.

Een beroepschrift kunt u verzenden naar de Rechtbank ’s Gravenhage, sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Naast een beroepschrift kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de rechtbank. Het besluit treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn of wanneer op een eventueel verzoek om voorlopige voorziening is besloten.

Naar boven