VESTIGING VOORKEURSRECHT

Logo Waalwijk

Het college van de gemeente Waalwijk maakt op grond van arti­kel 7, lid 1 van de Wet voorkeursrecht gemeenten (Wvg) bekend dat de raad van de gemeente Waalwijk op 16 februari 2017 op grond van het bepaalde in artikel 4 van de Wvg, heeft besloten om gronden aan te wijzen waarop de artikelen 10 tot en met 15, 24 en 26 Wvg van toepassing zijn. De gronden zijn gelegen in het gebied dat plaatselijk bekend is als “Weteringweg” en zijn bij het eerdere besluit van de raad van Waalwijk van 16 juni 2016 tot aanwijzing van gronden in dit gebied abusievelijk over het hoofd gezien. Het besluit treedt in werking op 24 februari 2017 (één dag na publicatie in de Nederlandse Staatscourant).

 

Ter inzage

Het besluit van de raad en verdere bijbehorende bijlagen, bevattende de kadastrale kaarten en een lijst met daarop de kadastrale aanduiding van de in de aanwijzing opgenomen percelen, hun grootte, de grootte van de gedeeltelijke percelen, evenals de namen van de eigenaren en rechthebbenden van de daarop rustende beperkte rechten, een kaart met daarop de aan de percelen toegedachte bestemming en overige relevante gegevens, ligt met ingang van 23 februari a.s. tijdens kantooruren ter inzage op het gemeentehuis te Waalwijk.

 

Rechtsbescherming

Ingevolge de Awb kunnen belanghebbenden gedurende een termijn van 6 weken, ingaande de dag nadat dit besluit bekend is gemaakt in de Nederlandse Staatscourant, bij de raad van de gemeente Waalwijk tegen voormeld besluit een bezwaarschrift indienen. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan de raad van de gemeente Waalwijk, Postbus 10.150, 5140 GB Waalwijk.

 

Waalwijk, 23 februari 2017

Het college van Waalwijk

Naar boven