Voorbereiding nieuwe bestemmingsplannen

Logo Terschelling

Burgemeester en wethouders van de gemeente Terschelling maken op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat zij voornemens zijn om nieuwe bestemmingsplannen voor te bereiden voor:

 

  • *

    de Zelfpluktuin Groenhof tussen Hoorn en Oosterend, genummerd Dorpsstraat 111 te Hoorn. Kadastraal bekend gemeente Terschelling, sectie K nr. 1157 deels en nr. 1158.

  • *

    de locatie Westerkeijn aan de Tijs Smitweg (noord van nummer 1). kadastraal bekend gemeente Terschelling, sectie H nr. 2487 en nr. 874.

 

Tegen de voornemens kunnen geen zienswijzen worden ingediend en er wordt geen advies gevraagd van een onafhankelijke instantie. De raadscommissie zal in haar vergadering van 7 maart 2017 het initiatief bespreken waarna de gemeenteraad op 28 maart 2017 zal besluiten of de bestemmingsplanprocedures gestart kunnen worden. Tijdens de vergadering van de commissie bestaat de mogelijkheid om in te spreken. De stukken zijn te raadplegen bij de agenda voor de raadscommissie op www.terschelling.nl en in de inforuimte van het gemeentehuis.

Naar boven