Anterieure overeenkomst ‘Molenpad 5, Rijnsaterwoude’

Logo Kaag en Braassem

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem maken, ter voldoening aan het bepaalde in art. 6.24 lid 3 Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat zij op 15 februari 2017 een anterieure overeenkomst ex artikel 6.24 lid 1 Wro hebben gesloten met de initiatiefnemer.

Inhoud overeenkomst

In de overeenkomst worden de uitgangspunten van het plan, de taken en verantwoordelijkheden van partijen, het gemeentelijk kostenverhaal, planschade en de planning vastgelegd.

Ter inzage en informatie

Met ingang van 23 februari 2017 ligt de zakelijke beschrijving van de anterieure overeenkomst gedurende een periode van zes weken voor eenieder ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis van Kaag en Braassem in Roelofarendsveen. U kunt de stukken inzien tijdens openingstijden. Daarnaast is de zakelijke beschrijving van de anterieure overeenkomst via de bijlage bij de publicatie te raadplegen. Tegen de gesloten anterieure overeenkomst en de zakelijke beschrijving van de inhoud van de overeenkomst kunnen geen zienswijzen of bezwaren naar voren worden gebracht.

Algemene informatie Als u nog vragen heeft dan kunt u contact opnemen met een van onze klantadviseurs, tel. 071-3327272, e-mail info@kaagenbraassem.nl. Indien u een toelichting wenst is een afspraak noodzakelijk.

Naar boven