Gemeenteraad buigt zich over zienswijzen op Omgevingsvisie

Logo Waterland

De gemeenteraad van Waterland buigt zich in de voorbereidende vergadering van 2 maart 2017 over de zienswijzen die zijn ingediend op de ontwerp-Omgevingsvisie Waterland 2030. Verwacht wordt dat gemeenteraad op 9 maart 2017 een besluit neemt over de zienswijzen en over de uiteindelijke Omgevingsvisie Waterland 2030.

36 zienswijzen

In de Omgevingsvisie Waterland 2030 legt de gemeente de hoofdzaken van het te voeren ruimtelijk beleid voor de langere termijn vast. Het ontwerp van de omgevingsvisie, tot stand gekomen door inbreng van bewoners, maatschappelijke organisaties, ondernemers en belangstellenden, is eind 2016 ter inzage gelegd voor zienswijzen. De gemeente heeft 36 zienswijzen ontvangen.

Stukken inzien

De stukken die voor besluitvorming aan de gemeenteraad worden voorgelegd, kunnen worden ingezien via de website van de gemeente: www.waterland.nl/bestuur-en-organisatie/gemeenteraad/raadsvergaderingen. De ontwerp-Omgevings zoals deze ter inzage is gelegd, is ook nog in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0852.SVWATERLAND2030-on01).

Informatie

Voor meer informatie over de Omgevingsvisie Waterland 2030 kunt u terecht op de website www.waterland.nl/omgevingsvisie.

 

Waterland, 23 februari 2017.

 

Naar boven