Vastgesteld bestemmingsplan “Geurts van Bergen, Nijmeegseweg 27 Gennep”

Logo Gennep

De gemeenteraad van Gennep heeft op 12 december 2016 het bestemmingsplan “Geurts van Bergen, Nijmeegseweg 27 Gennep” vastgesteld.

Inzage

De gemeenteraad heeft naar aanleiding van zienswijzen bij de vaststelling alleen een wijziging aangebracht in de toelichting van het bestemmingsplan. De wijziging heeft geen betrekking op de verbeelding en de regels van het plan. In het zienswijzenrapport is de wijziging nader aangegeven.

Het besluit van de gemeenteraad en het bestemmingsplan liggen met ingang van donderdag 12 januari 2017 tot en met donderdag 23 februari 2017 ter inzage. Het plan is te bekijken tijdens openingstijden bij de Poort van Gennep, Ellen Hoffmannplein 1 te Gennep. Daarnaast is het bestemmingsplan raadpleegbaar en beschikbaar op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl

De bronbestanden van het bestemmingsplan zijn digitaal beschikbaar op http://ro-online.robeheer.nl/0907/ Het identificatienummer van het bestemmingsplan is: NL.IMRO.0907.BP11022Nijmwg27GNP-VA01

Beroep

Met ingang van vrijdag 13 januari 2017 tot en met donderdag 23 februari 2017 kan beroep worden ingesteld tegen het vaststellingsbesluit van de gemeenteraad. Beroep kan worden ingesteld door:

 

  • 1.

    Een belanghebbende die op tijd een zienswijze tegen het eerdere ontwerpbestemmingsplan heeft ingediend;

  • 2.

    Een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan in te dienen.

Een beroepschrift kunt u indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

 

Voorlopige voorziening en inwerkingtreding

Een beroep heeft geen schorsende werking. Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van 24 februari 2017. Om dit te voorkomen kan degene die een beroepschrift heeft ingediend, verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen. Dit kan bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. De voorzitter kan een voorlopige voorziening treffen wanneer sprake is van onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen.

Gennep, 11 januari 2017

Naar boven