Bekendmaking terinzagelegging ontwerp wijzigingsplan, anterieure overeenkomst en ontwerpbesluit wet geluidhinder Absdaalseweg 44 te Hulst.

Logo Hulst

Ontwerp wijzigings plan

Burgemeester en Wethouders van Hulst maken, gelet op het bepaalde in artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening in samenhang met afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het ontwerp wijzigingsplan ‘Absdaalseweg 44 Hulst’ van 23 februari tot en met 5 april 2017 voor een ieder ter inzage ligt in de gemeentewinkel, Grote Markt 24 te Hulst. Tevens is het plan digitaal raadpleegbaar op de website www.ruimtelijkeplannen.nl onder NL.IMRO.0677.wphulabsdaalsew44-001O. Het plan betreft het wijzigen van de bestemming ‘Bedrijven’ naar de bestemming ‘Wonen’ ten behoeve van het realiseren van maximaal 4 grondgebonden woningen.

Een ieder kan schriftelijk zijn/ haar zienswijzen naar voren brengen bij de gemeenteraad van Hulst, Postbus 49, 4560 AA Hulst. Mondelinge zienswijzen kunnen kenbaar worden gemaakt bij de afdeling Wonen en Werken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met deze afdeling, tel.: 14 0114.

 

 

Anterieure overeenkomst

Burgemeester en wethouders van Hulst maken op grond van artikel 6.24 lid 3 Wro bekend dat Bouwbedrijf de Caluwe & Broekaart B.V. en gemeente op 17 februari 2017 een anterieure overeenkomst hebben gesloten over deze ontwikkeling. De overeenkomst ligt niet ter inzage, wel ligt er een zakelijke beschrijving van de overeenkomst ter inzage.

 

 

Ontwerpbesluit wet geluidhinder

Burgemeester en wethouders van Hulst maken, gelet op artikel 110c, lid 1 van de Wet geluidhinder en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht het volgende bekend:

 

Met ingang van 23 februari 2017 tot en met 5 april 2017 ligt het ontwerpbesluit betreffende het vaststellen van een hogere grenswaarde vanwege het wegverkeerslawaai, ten behoeve van de in het ontwerp wijzigingsplan “Wijzigingsplan Absdaalseweg 44 Hulst.” opgenomen woonlocaties aan de Absdaalseweg te Hulst, voor eenieder ter inzage in de gemeentewinkel, gelegen aan Grote Markt 24 te Hulst.

 

Het vaststellen van de hogere grenswaarde houdt verband met het feit dat uit akoestisch onderzoek is gebleken dat de geluidsbelasting op de gevel van de geplande woonlocaties, als gevolg van het wegverkeer op de Absdaalseweg, meer bedraagt dan de wettelijke voorkeursgrenswaarde van 48 dB.

 

Gedurende de periode van 23 februari 2017 tot en met 5 april 2017 kan eenieder schriftelijk zijn/haar zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 49, 4560 AA Hulst.

 

 

Hulst, 22 februari 2017

Burgemeester en wethouders van Hulst

De burgemeester, J.F. Mulder

De secretaris, S. ter Wal

Naar boven