Ontwerp omgevingsvergunning Flevolaan 6 Enkhuizen

Logo Enkhuizen

Burgemeester en wethouders van Enkhuizen maken bekend dat zij van plan zijn een omgevingsvergunning te verlenen voor het aanleggen van een langsteiger op het perceel Flevolaan 6 te Enkhuizen.

 

Ter inzage

De aanvraag en het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 23 februari 2016 gedurende zes weken ter inzage in het Stadskantoor, Hoogstraat 11 te Enkhuizen. Het ontwerpbesluit is gedurende deze periode digitaal raadpleegbaar via de website www.ruimtelijkeplannen.nl onder plan-identificatienummer: NL.IMRO.0388.OVsteigerBuyshaven-ON01.

 

Zienswijzen

Binnen de termijn van 6 weken kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze(n) bij het college van Burgemeester en wethouders kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan het college van Burgemeester en wethouders van Enkhuizen, Postbus 11, 1600 AA  Enkhuizen.

 

Contact

Voor nadere informatie en/of het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer J. Eenkoren van de afdeling Ruimte (telefoon 0228-360100).

 

Naar boven