Ontwerpwijzigingsplan Randerstraat 23, Diepenveen

Logo Deventer

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van 23 februari 2017 tot en met 5 april 2017 voor een ieder ter inzage ligt:

 

- het ontwerpwijzigingsplan Randerstraat 23, Diepenveen

 

 

Inhoud

Het huidige erf is een compact erf met een bedrijfswoning uit de jaren '50/'60 en op het achtererf staan twee schuren. De eigenaar heeft het plan opgevat om de gedateerde woning te slopen en een nieuwe woning terug te bouwen. De nieuwe woning wordt gebouwd op dezelfde locatie als de te slopen woning. De bestaande bijgebouwen worden gerenoveerd en het asbest wordt verwijderd. Het erf wordt opnieuw ingericht met streekeigen landschappelijke beplanting. Om dit te kunnen doen, wordt de bestemming ‘bedrijf’ gewijzigd naar ‘wonen’. Er zijn geen factoren, zoals milieubeperkingen, die zich tegen deze functieverandering verzetten. Hiermee voldoet het initiatief aan de wijzigingsvoorwaarden zoals opgenomen in het wijzigingsplan Buitengebied.

 

Inzien

Het ontwerpwijzigingsplan kunt u inzien op:

• http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0150.W025-OW01

• De digitale bestanden van het wijzigingsplan zijn beschikbaar gesteld op http://ruimtelijkeplannen.deventer.nl/plans/NL.IMRO.0150.W025-/NL.IMRO.0150.W025-OW01

 

Het ontwerpwijzigingsplan kunt ook u inzien op:

• http://www.deventer.nl/bestemmingsplannen onder het kopje ‘in procedure zijnde bestemmingsplannen’.

 

Ook kunt u het plan inzien tijdens de openingstijden bij :

• Publiekszaken Vergunningen, Grote Kerkhof 1.

 

 

Reageren

Het ontwerpwijzigingsplan ‘Randerstraat 23, Diepenveen’ ligt van 23 februari 2017 tot en met 5 april 2017 ter inzage. U kunt tot en met 5 april 2017 reageren.

 

Lees hieronder hoe u op het plan kunt reageren.

 

Als u een reactie wilt geven op het ontwerpwijzigingsplan ‘Randerstraat 23, Diepenveen’ dan brengt u een zienswijze in.

• Stuur uw schriftelijke zienswijzen aan:

Het college van burgemeester en wethouders,

t.a.v. het team Ruimtelijk Ontwerp en Beheer,

Postbus 5000,

7400 GC Deventer

o.v.v. ‘zienswijze ontwerpwijzigingsplan Randerstraat 23, Diepenveen’

• Dien uw zienswijze digitaal in via

www.deventer.nl/bezwaar.

• Maak uw zienswijze telefonisch kenbaar bij de heer Harm de Muinck of het secretariaat van het team Ruimtelijk Ontwerp en Beheer, telefoon 14 0570.

 

Het is helaas niet mogelijk om uw zienswijzen via e-mail in te dienen.

 

Wat gebeurt er met uw reactie?

Na de inzage periode van zes weken worden alle reacties samengevat en van een standpunt voorzien in een zogenaamde “zienswijzenota”. Mogelijk worden de plannen op onderdelen aangepast. Vervolgens worden de plannen ter vaststelling aangeboden aan het college van burgemeester en wethouders.

 

Het vervolg

Tegen het wijzigingsplan kan na de vaststelling van het plan door het college van burgemeester en wethouders beroep aangetekend worden bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

 

 

Naar boven