Kennisgeving Ontwerpbesluit-omgevingsvergunning Oosterhof ong. te Meteren (Geldermalsen)

Logo Geldermalsen

Met ingang van vrijdag 17 februari 2017 ligt voor zes weken op grond van artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht ter inzage bij het Klantencontactcentrum op het gemeentehuis te Geldermalsen:

de aanvraag voor het bouwen van een vrijstaande woning aan de Oosterhof ongenummerd te Meteren en de aanvraag voor het aanleggen van een uitrit aan de Oosterhof ongenummerd te Meteren (wijk De Plantage, kadastraal bekend perceel A1477, kavel 24.03), alsmede het voornemen tot het verlenen van de omgevingsvergunning.

De stukken zijn tevens te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. Zoek de locatie op de kaart aan

de hand van het adres, of zoek op IDN: NL.IMRO.0236.METOosterhof-ONT1.

De zienswijzentermijn van zes weken eindigt op donderdag 30 maart 2017.

Raadplegen planstukken:

De ontwerp-omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken kunnen op afspraak worden ingezien bij het Klantencontactcentrum op het gemeentehuis te Geldermalsen. Voor het maken van een afspraak kunt u terecht op de gemeentelijke website Geldermalsen> Maak afspraak > Inzien stukken of via (0345) 586 611.

Reageren

Gedurende de termijn van terinzagelegging (t/m donderdag 30 maart 2017) kan een ieder een schriftelijke zienswijze (géén e-mail) sturen naar de gemeenteraad van de gemeente Geldermalsen, Postbus 112, 4190 CC Geldermalsen. Indien u een mondelinge zienswijze wilt indienen, dan dient u hiervoor, uiterlijk één week voor het einde van de terinzagetermijn, een afspraak te maken via het secretariaat van de afdeling MRO: (0345) 58 66 11 (alleen bereikbaar tijdens kantooruren)

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Naar boven