BESTEMMINGSPLAN ‘N258 – PARALLELWEG ABSDALE – HULST’

Logo Hulst

Burgemeester en wethouders van Hulst maken, gelet op het bepaalde in artikel 3.8, lid 3 e.v. van de Wet ruimtelijke ordening in samenhang met afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat de gemeenteraad bij besluit van 18 februari 2016 het bestemmingsplan ‘N258 – Parallelweg Absdale – Hulst’ ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het ongewijzigd vastgestelde plan ligt van 25 februari tot en met 6 april 2016 voor een ieder ter inzage in de gemeentewinkel, Grote Markt 24 te Hulst. Tevens is het plan digitaal raadpleegbaar op de website www.ruimtelijkeplannen.nl onder NL.IMRO.0677.bpn258abshulparall‐001V. Het bestemmingsplan maakt de realisatie van een parallelweg met vrijliggend fietspad aan de noordzijde van de N258 vanaf Absdale tot de bestaande aansluiting nabij tuincentrum Life and Garden mogelijk. Tevens wordt ten oosten van Absdale een rotonde aangelegd. Ter hoogte van de Stellestraat is het in de nieuwe situatie niet meer mogelijk de N258 rechtstreeks over te steken.

Een belanghebbende, die tijdig zijn zienswijzen bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij, overeenkomstig artikel 3.8 Wro en afdeling 3:4 Awb geen zienswijzen bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht kan hoger beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ‘s-Gravenhage binnen de termijn van 25 februari tot en met 6 april 2016. Tevens kan een verzoek om voorlopige voorziening worden aangevraagd bij de Voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Wonen en Werken,

tel.: 14 0114.

Hulst, 24 februari 2016

Burgemeester en wethouders van Hulst

De burgemeester, J.F. Mulder

De secretaris, S. ter Wal

Naar boven