Gemeente Bernheze - Vaststelling bestemmingsplan St. Servatiusstraat / Balledonk, Heeswijk-Dinther – 24 februari 2016

Logo Bernheze

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat in de gemeenteraadsvergadering van 4 februari 2016 het bestemmingsplan St. Servatiusstraat / Balledonk, Heeswijk-Dinther is vastgesteld.

Inhoud

Met het bestemmingsplan wordt de uitbreiding van de Jumbo-supermarkt mogelijk gemaakt.

Inzage

Het bestemmingsplan ligt vanaf 25 februari 2016 gedurende zes weken op afspraak ter inzage in het gemeentehuis in Heesch. Het plan is digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.1721.BPBalledonk-vg01).

Beroepsmogelijkheid

Binnen de termijn van inzage kunnen uitsluitend belanghebbenden beroep instellen die tijdig hun zienswijzen op het ontwerp hebben kenbaar gemaakt, of die niet kunnen worden verweten dat zij niet tijdig hun zienswijze naar voren hebben gebracht. Een beroepschrift kan worden ingediend bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Degene die beroep heeft ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van genoemde afdeling.

Inwerkingtreding

Het vaststellingsbesluit en daarmee het bestemmingsplan treedt de dag na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend. In dat geval treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

 

Burgemeester en wethouders van Bernheze

Naar boven