Ontwerpbestemmingsplan “Geesinkweg 2”, gemeente Zutphen

Logo Zutphen

Burgemeester en wethouders van Zutphen maken bekend dat met ingang van 25 februari 2016 bij het loket van de gemeente Zutphen, 's Gravenhof 2, voor een ieder gedurende zes weken ter inzage ligt:

Bestemmingsplan “ Geesinkweg 2

Op de locatie Geesinkweg 2 te Warnsveld is voormalige agrarische bedrijfsbebouwing aanwezig. De eigenaar is voornemens om, in het kader van het functieveranderingsbeleid van vrijkomende agrarische gebouwen, de agrarische bebouwing grotendeels te slopen en ter compensatie van de sloop één nieuwe woning te realiseren. Daarnaast wordt de bestaande woning formeel gesplitst en omgezet in twee burgerwoningen, op grond van eerder verleende vergunningen. Het hele erf wordt landschappelijk ingepast.

Plangebied

Het plangebied is gelegen aan de Geesinkweg 2 te Warnsveld.

Zienswijzen

Een ieder kan op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening gedurende de termijn van terinzagelegging, van 25 februari 2016 tot en met 6 april 2016, schriftelijk of mondeling zijn zienswijze omtrent het bovengenoemde bestemmingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad, Postbus 41, 7200 AA Zutphen, onder vermelding van zaaknummer 76031. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Klantcontact, telefoonnummer 14 0575.

Plan inzien

Het ontwerpbestemmingsplan “Geesinkweg 2” kunt u inzien in het stadhuis, bij het Loket, ’s Gravenhof 2 te Zutphen. Het plan is tevens te raadplegen via de website van de gemeente Zutphen, www.zutphen.nl/plannenterinzage. Ook is het bestemmingsplan te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt hiervoor de volgende link gebruiken:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0301.bp1411Geesinkweg2-on01

De bestanden van het ontwerpbestemmingsplan kunt u langs elektronische weg verkrijgen via de link:

http://publiek.tercera-ro.nl/officieel/0301/NL.IMRO.0301.bp1411Geesinkweg2-on01

 

Zutphen, 24 februari 2016

Burgemeester en wethouders van Zutphen

Naar boven