Vooraankondiging en terinzagelegging voorontwerp bestemmingsplan Biddinghuizen Kokkelweg 12 (D4004)

Logo Dronten

Het college van Dronten maakt ingevolge artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat zij, besluiten voorbereiden voor het plan Biddinghuizen Kokkelweg 12 (D4004). Dit plan ligt in het gebied Kokkelweg 12  en maakt de ontwikkeling voor de bouw van een kleinschalige paardenhouderij ten behoeve van 20 paarden mogelijk.

Vooraankondiging

Dit is een vooraankondiging. Hiertegen kunt u geen zienswijzen indienen (artikel 1.3.1 lid 2 Bro). Ook is het nog niet mogelijk voor onafhankelijke instanties om advies uit te brengen over ons voornemen.

Inspraak

Het college van Dronten maakt bekend dat er voor het plan Kokkelweg 12 besluiten ter inzage liggen.

De volgende voorontwerp besluit ligt ter inzage:

  • 1.

    Voorontwerp "Biddinghuizen Kokkelweg 12 (D4004)" op grond van de Wet ruimtelijke ordening; U kunt de betreffende stukken tijdens openingstijden inzien van 25 februari 2016 tot en met 6 april 2016 bij de publieksbalie van het gemeentehuis en de openbare bibliotheek te Dronten.

De stukken zijn ook beschikbaar op www.dronten.nl/bestemmingsplanneninprocedure.

Tijdens de inzageperiode kan iedereen schriftelijk of mondeling een reactie inbrengen. Deze kunt u richten aan het college van Dronten, t.a.v. de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, Postbus 100, 8250 AC  DRONTEN. kunt geen inspraakreactie per email indienen. Voor een mondelinge reactie kunt u een afspraak maken met Dhr. Meints via het telefoonnummer 14 0321

24 februari 2016.

Het college van Dronten,

secretaris, R. Kool

burgemeester, mr.A.B.L. de Jonge

Naar boven