Vastgestelde Structuurvisie Wonen Eibergen 2015

Logo Berkelland

Op 9 februari 2016 heeft de gemeenteraad van Berkelland de Structuurvisie Wonen Eibergen 2015 vastgesteld.

De structuurvisie geeft het toekomstig kader voor de ontwikkeling van bouwlocaties in de bebouwde kom van Eibergen. Daarbij behoort onder meer het woongebied Op de Bleek. De structuurvisie geeft richting aan het ruimtelijk handelen van de gemeente voor de bouwlocaties die er in zijn opgenomen.

Het aspect volkshuisvesting is een belangrijke reden voor deze structuurvisie. We bouwen voor de voorspelde woningbehoefte tot 2025. Dit uitgangspunt hanteren alle Achterhoekse gemeenten.

Inzage en inwerkingtreding

De Structuurvisie Wonen Eibergen 2015 treedt in werking op 24 februari 2016. Vanaf die datum kunt u de structuurvisie inzien in de Publiekswinkel, Marktstraat 1 in Borculo.

Deze publicatie en de structuurvisie kunt u ook bekijken op de gemeentelijke website www.gemeenteberkelland.nl, onder ‘Bestemmingsplannen’ en ‘Geldende plannen’. U kunt de structuurvisie ook bekijken via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het identificatienummer van het plan is NL.IMRO.1859.SVBKL20150001-0100.

Geen bezwaar of beroep

Tegen het besluit tot vaststelling van deze structuurvisie kan geen bezwaar worden gemaakt of beroep worden ingesteld.

Tegen de ontwerpstructuurvisie zijn zienswijzen ingediend. Het gemeentebestuur heeft deze zienswijzen beoordeeld en betrokken bij de besluitvorming over de vaststelling van de structuurvisie.

Naar boven