Ontwerpbestemmingsplan “Hoogstraat”

Logo Eersel

Burgemeester en wethouders van Eersel maken op basis van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Hoogstraat” met ingang van 25 februari 2016 gedurende 6 weken ter inzage ligt in het gemeentehuis. Het ontwerp met bijbehorende stukken is digitaal in te zien op www.eersel.nl/ruimtelijkeplannen en op www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer NL.IMRO.0770.BPEhst2025-ONTW.

Waar gaat het bestemmingsplan over?

Het bestemmingsplan maakt 16 ruimte-voor-ruimte woningen en 14 reguliere woningen, dus 30 woningen in totaal, mogelijk. Het plangebied sluit direct aan op de kern Eersel en ligt direct ten oosten van het in ontwikkeling zijnde woongebied Kerkebogten.

Wilt u een zienswijze hierover kenbaar maken?

Binnen genoemde termijn kan een ieder schriftelijk (niet per e-mail) een zienswijze op het ontwerp kenbaar maken bij de gemeenteraad, postbus 12, 5520 AA Eersel. U kunt ook mondeling uw zienswijze kenbaar maken, u moet dan -ook binnen de genoemde termijn- contact opnemen met Bas Joosten, afdeling Ontwikkeling, team Ruimte, te bereiken via (0497) 531 300.

Voornemen tot vaststelling van een hogere waarde ingevolge de Wet Geluidhinder

Burgemeester en wethouders van Eersel maken ingevolge artikel 110c lid 1 van de Wet geluidhinder, bekend, dat zij voornemens zijn een hogere waarde vast te stellen in verband met het bestemmingsplan “Hoogstraat”.

Het verzoek tot vaststelling van een hogere waarde en het daarbij behorende ontwerpbesluit liggen gedurende zes weken ter inzage.

In de periode van donderdag 25 februari 2016 tot donderdag 7 maart 2016 kunnen deze stukken worden ingezien in het gemeentehuis.

Binnen genoemde termijn kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze ten aanzien van het voornemen tot het vaststellen van een hogere waarde kenbaar maken aan burgemeester en wethouders, Postbus 12, 5520AA Eersel. Voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u een afspraak maken met de heer A. Bakker, te bereiken via (0497) 531 300.

Naar boven