Omgevingsvergunning Hoofdweg 125 Bellingwolde

Logo Bellingwedde

Het college van B&W van de gemeente Bellingwedde maakt bekend dat een omgevingsvergunning is verleend voor de locatie Hoofdweg 125 in Bellingwolde. De omgevingsvergunning maakt de vestiging van een kleinschalige koffie- en theeschenkerij met kleine kaart en tevens verkoop van meubelen, curiosa, planten en tuinaccessoires mogelijk.

De omgevingsvergunning ligt met ingang van 25 februari 2016 gedurende een periode van zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Hoofdweg 2 in Wedde. De omgevingsvergunning is ook in te zien via onze website www.bellingwedde.nl.

Degene die omtrent de ontwerp-omgevingsvergunning tijdig zijn zienswijze bij het college van B&W kenbaar heeft gemaakt, alsmede de belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij de gemeente kenbaar te maken, kan gedurende de terinzagelegging een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de rechtbank Noord-Nederland, afdeling Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Een beroepschrift moet worden ondertekend en tenminste bevatten: naam en adres van de indiener, dagtekening, omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt en de gronden van het beroep.

Naar boven