Ontwerpbestemmingsplan “NAM-locatie De Wijk-100 en bijbehorende gasleiding”

Logo De Wolden

Ontwerpbestemmingsplan

Burgemeester en wethouders van De Wolden leggen het ontwerpbestemmingsplan “NAM-locatie De Wijk-100 en bijbehorende gasleiding” ter inzage. Dit wordt bekend gemaakt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening.

 

Het plan

De locatie De Wijk-100 maakt deel uit van het project Aardgas . Met dit project wordt stikstofinjectie toegepast om de winbare hoeveelheid gas te vergroten.

Het bestemmingsplan “De Wijk-100” voorziet in een nieuwe locatie met twee winputten met bijbehorende aansluitende aardgastransportleiding naar het bestaande tracé. De Wijk-100 is gelegen ten zuidwesten van Echten aan de Kruisweg/Vledders, ten zuiden van de Oshaarseweg.

 

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van 25 februari t/m 6 april 2016 ter inzage. Inzien kan via:

  • 1.

    Een bezoek aan het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2 in Zuidwolde. 

  • 2.

    De gemeentelijke website: dewolden.nl/bestemmingsplannen.

  • 3.

    www.ruimtelijkeplannen.nl. zoek op planidentificatie: NL.IMRO.1690.BP00255-0301.

 

Zienswijzen

Een ieder kan tijdens bovengenoemde periode van zes weken schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad van De Wolden, Postbus 20, 7920 AA, Zuidwolde. Voor het geven van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken. Hiervoor kan contact opgenomen worden met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, tel. 140528.

  

Zuidwolde, 24 februari 2016

Burgemeester en wethouders van De Wolden

Naar boven