Ontwerpbesluitomgevingsvergunning Stationsstraat 12-1

Logo Amersfoort

Burgemeester en wethouders van Amersfoort maken bekend dat zij het voornemen hebben om met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) af te wijken van het geldende bestemmingsplan ‘Centraal Stadsgebied-zuid’ voor het realiseren van 7 parkeerplaatsen op het perceel Stationsstraat 12-1. Deze parkeerplaatsen zijn ten behoeve van de medewerkers van de seksinrichting die is gevestigd op het aangrenzende perceel Vlasakkerweg 51/ Spoorstraat 15.

Ter inzage

Het ontwerpbesluit met de bijbehorende stukken ligt vanaf 25 februari voor een periode van 6 weken voor een ieder ter inzage in de publiekshal van het stadhuis, Stadhuisplein 1 te Amersfoort. Ook zijn de stukken in te zien via www.amersfoort.nl/bestemmingsplannen of via www.ruimtelijkeplannen.nl .

Zienswijzen

Gedurende de periode van terinzagelegging, van donderdag 25 februari tot en met woensdag 6 april 2016, kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen over het ontwerpbesluit omgevingsvergunning Stationsstraat 12-1 naar voren brengen. Het schriftelijk indienen van een zienswijze kan op 2 manieren:

  • Een brief schrijven en deze per post versturen naar:

    Gemeente Amersfoort

    t.a.v. Nicole Ludeking

    postbus 4000

    3800 EA Amersfoort

  • Via het Online formulier: Zienswijze indienen (DigiD).

    Met dit formulier kunt u digitaal een zienswijze indienen, inloggen met DigiD is hierbij verplicht. Het formulier is te vinden op www.amersfoort.nl/bestemmingsplannen, bij het betreffende plan. Als u uw zienswijze digitaal indient, krijgt u een bevestiging via het e-mailadres dat u heeft ingevuld. Uw zienswijze komt automatisch bij de juiste afdeling terecht. Meer weten over DigiD?

Voor de procedure maakt het geen verschil of u een brief stuurt of een digitaal formulier invult. Uw zienswijze wordt op de zelfde manier behandeld.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid voor het mondeling kenbaar maken van een zienswijze. Hiervoor kunt u op maandag, dinsdag of woensdag telefonisch contact opnemen met Nicole Ludeking via telefoonnummer (033) 469 4587.

Naar boven