Omgevingsvergunning bouw woning met garage-berging aan de Dwarsstraat 10 te Bladel (afwijking bestemmingsplan en bouwvoornemen)

Logo Bladel

Burgemeester en wethouders van Bladel maken bekend dat in afwijking van het bestemmingsplan ‘Kom Bladel 2010’ een omgevingsvergunning is verleend op grond van artikel 2.1, eerste lid onder a en c en artikel 2.12 lid 1 onder a sub 3 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voor het bouwen van een woning met garage-berging op het adres Dwarsstraat 10 te Bladel. Het besluit is naar aanvrager verzonden op 17 februari 2016.

 

Tegen het ontwerpbesluit zijn geen zienswijzen ingediend en het is daarom ongewijzigd vastgesteld. De omgevingsvergunning met ruimtelijke onderbouwing ligt van 23 februari tot en met 4 april 2016 ter inzage bij het Klant Contact Centrum (KCC) van de gemeente Bladel. Het gemeentehuis is geopend op maandag en woensdag van 09.00 tot 19.00 uur en op dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur. De stukken zijn ook in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl en www.bladel.nl/bestemmingsplannen. Het plan kent het identificatienummer: NL.IMRO.1728.OVB1047Dwarsstraat-VAST.

 

Tegen dit besluit kan alleen beroep worden ingesteld door belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tot het indienen van een zienswijze. Het instellen van beroep is mogelijk tot en met 30 maart 2016 (gedurende zes weken na de dag van verzending van het besluit aan aanvrager). Het beroepschrift moet u sturen naar de Rechtbank ’s-Hertogenbosch, Sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. De omgevingsvergunning treedt in werking met ingang van 30 maart 2016. Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op. Degene die beroep heeft ingesteld, kan bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank om voorlopige voorziening vragen. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Voor meer informatie over deze omgevingsvergunning kunt u contact opnemen met Cees van Hintum van de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu (tel. 0497-361691).

 

Bladel, 22 februari 2016

Naar boven