Ontwerp-besluit omgevingsvergunning uitgebreide procedure – Egmonderstraatweg 34 in Egmond aan Den Hoef – bouw van 3 recreatiewoningen

Logo Bergen (NH)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen maken op grond van artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3 van de Wabo, voornemens zijn de aanvraag om omgevingsvergunning voor het bouwen van drie recreatiewoningen op het perceel Egmonderstraatweg 34 te Egmond aan Den Hoef, te verlenen.

Met ingang van donderdag 25 februari 2016 ligt bij de balie in het gemeentehuis gedurende zes weken voor een ieder het ontwerpbesluit en de daarbij behorende stukken ter inzage.

Gedurende de termijn van terinzageligging kan een ieder zijn of haar zienswijze schriftelijk of mondeling naar voren brengen bij burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen, Postbus 175, 1860 AD Bergen. Als u gebruik wilt maken van de mogelijkheid uw zienswijze mondeling naar voren te brengen, kunt u binnen de hiervoor genoemde termijn contact opnemen met de heer R. Fa-Si-Oen op telefoonnummer 072 888 62 52.

 

Bergen, 24 februari 2016

College van Bergen (NH)

Naar boven