Gemeente Raalte, ontwerpbestemmingsplan Van der Capellenweg 23 Heino

Logo Raalte

Burgemeester en wethouders van de gemeente Raalte maken bekend dat vanaf donderdag 25 februari 2016 tot en met woensdag 6 april 2016 het ontwerp bestemmingsplan Buitengebied Raalte, partiële herziening nr. 5, omgeving Van der Capellenweg 23 met bijbehorende stukken ter inzage ligt. De stukken zijn te raadplegen op:

  • -

    de link www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0177.BP20130011-ON01 welke is te vinden op www.raalte.nl

  • -

    in de informatiehoek van het gemeentehuis, Zwolsestraat 16 in Raalte

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de gronden behorende bij de locatie Van der Capellenweg 23 te Heino en vloeit voort uit de Rood voor Rood regeling. Er worden landschapsontsierende gebouwen gesloopt op de locatie Van der Capellenweg 23 en er komt een mogelijkheid voor de bouw van een (compensatie)woning. Het geheel krijgt de woonbestemming.

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan een ieder naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad. Een schriftelijke zienswijze kan worden gestuurd naar de gemeenteraad van Raalte, Postbus 140, 8100 AC Raalte.

Een mondelinge zienswijze kan uitsluitend worden ingebracht via het team Ruimte van de eenheid Ontwikkeling, Realisatie & Beheer. Hiervoor kan een afspraak worden gemaakt met Robert Voeten, telefoon (0572) 347 799.

Naar boven