Ontwerpbestemmingsplan ‘Oerle-Zuid herziening II’

Logo Veldhoven

Burgemeester en wethouders maken bekend dat van vrijdag 26 februari 2016 tot en met donderdag 7 april 2016 het ontwerpbestemmingsplan ‘Oerle-Zuid herziening II‘ met de daarbij behorende stukken voor iedereen in het gemeentehuis, Meiveld 1 in Veldhoven, ter inzage ligt.

Dit bestemmingsplan voorziet in een flexibelere planologisch-juridische regeling van het toekomstige woongebied globaal gelegen ten westen van de Zittardsestraat en ten oosten en zuiden van de in aanleg zijnde wegen Dollum respectievelijk Mansus. Voor dit toekomstige woongebied is het onherroepelijke bestemmingsplan ‘Oerle-Zuid, eerste fase Zilverackers’ van kracht. Om flexibeler in te kunnen spelen op de veranderende marktomstandigheden wordt voor dit gedeelte een nieuw bestemmingsplan voorbereid. In dit bestemmingsplan worden onder andere ruimere bouwvlakken voor de woningen opgenomen, waarbij meerdere woningtypen per bouwvlak zijn toegestaan.

Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan te bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl en www.veldhoven.nl, trefwoord ‘Oerle-Zuid herziening II’.

Binnen de inzagetermijn kan iedereen een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan mondeling of schriftelijk kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de Gemeenteraad, postbus 10101, 5500 GA Veldhoven, met datum, uw naam, adres en handtekening. Het is niet mogelijk om zienswijzen per e-mail in te dienen. Geef in de zienswijze duidelijk aan op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan deze betrekking heeft.

Wilt u mondeling uw zienswijze naar voren brengen dan kunt u contact opnemen met de afdeling Regie en Ontwikkeling. Stuur een e-mail naar gemeente@veldhoven.nl of bel telefoonnummer 14 040.

Naar boven