Ter inzage leggingontwerpbestemmingsplan ‘Noordelijke Randweg Voorhout’

Logo Teylingen

Identificatienummer : NL.IMRO.1525.BP2013VHT07002-0301.

Toelichting op het ontwerp b estemmingsplan

De Noordelijke Randweg wordt een nieuwe verbinding ten noordwesten van Voorhout, tussen de N444 en de deels nog aan te leggen ontsluitingsweg Hooghkamer. De Noordelijke Randweg zorgt voor een verbetering van de leefbaarheid en verkeersveiligheid in het centrum van Voorhout (Herenstraat) en voor een betere bereikbaarheid van Teylingen en de regio voor auto, fiets en openbaar vervoer.

 

Over het voorontwerp van dit bestemmingsplan is in 2015 een inspraakprocedure gehouden. Thans is het ontwerp van het bestemmingsplan opgesteld.

Terinzageligging

Het ontwerp van dit bestemmingsplan is gereed om ter inzage te worden gelegd. Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Noordelijke Randweg Voorhout’, bestaande uit een verbeelding, planregels en een toelichting, in overeenstemming met artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening van donderdag18 februari tot en met woensdag 30 maart 2016voor een ieder ter inzage ligt in het Gemeentekantoor in Sassenheim.

De digitale versie van dit voorontwerpbestemmingsplan kunt u inzien op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. Op www.teylingen.nl onder Bouwen, verbouwen – bestemmingsplannen - Voorhout – ontwerpbestemmingsplan Noordelijke Randweg Voorhout vindt u een link naar het digitale ontwerpbestemmingsplan. Daarnaast vindt u een link naar de authentieke digitale bestanden..

Inloopavond

Om u hierover te informeren organiseren wij op woensdag2 maart 2016 een inloopavond. De avond vindt plaats in het Bestuurscentrum, Raadhuisplein 1 in Voorhout. De avond begint om 19.30 uur en duurt tot ca. 21.00 uur. Het ontwerpbestemmingsplan en het Ontwerp van deze toekomstige weg worden tijdens deze avond gepresenteerd. Bent u geïnteresseerd? Dan bent u van harte welkom.

Zienswijze n

Binnen de termijn, dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kunt u schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij de gemeenteraad van Teylingen, Postbus 149, 2215 ZJ Voorhout, telefoon 14 0252. U kunt uw zienswijze ook digitaal indienen bij de gemeente Teylingen via emailadres: gemeente@teylingen.nl .

Openbaar

Wanneer u een zienswijze indient kan iedereen deze zienswijze op de website www.teylingen.nl lezen. Uw zienswijze wordt niet geanonimiseerd. Hierdoor worden uw naam, adres en woonplaats op internet zichtbaar.

Informatie

Voor vragen en informatie kunt u contact opnemen met Peter van Goch van de afdeling Ruimte via 14 0252.

Naar boven