Gemeente Maastricht, ontwerp-omgevingsvergunning met Projectafwijkingsbesluit 'Hoeve Zonneberg'

Logo Maastricht

Burgemeester en wethouders van Maastricht maken bekend dat, de ontwerp-omgevingsvergunning met projectafwijkingsbesluit 'Hoeve Zonneberg' voor de duur van zes weken ter inzage ligt. Er wordt geen exploitatieplan mede vastgesteld.

 

Gebiedsomschrijving en korte inhoud

Voor de hoeve Zonneberg, kadastraal bekend als gemeente Sint Pieter, sectie B, nummer 3932, adres Zonnebergweg 10 te Maastricht, is een omgevingsvergunning aangevraagd ten behoeve van het wijzigen van de functie ‘agrarische bedrijfswoning’ in een reguliere woonfunctie. De omgevingsvergunning omvat onder meer een projectafwijkingsbesluit.

 

Ter inzage legging en digitaal beschikbaar stellen

Met ingang van 26 februari 2016 ligt de ruimtelijke onderbouwing analoog ter inzage aan het gemeenteloket, Mosae Forum 10, Maastricht.

Het digitale plan is te raadplegen op de landelijke website:

www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0935.ovhoeveZonneberg-ow01

De bronbestanden zijn beschikbaar via:

http://ruimtelijkeplannen.maastricht.nl/manifest.html

Daarnaast is de omgevingsvergunning/PAB te raadplegen op de gemeentelijke website:

www.gemeentemaastricht.nl/ruimtelijkeplannen

 

Schriftelijke en mondelinge zienswijzen

Binnen de termijn van terinzagelegging kunt u schriftelijk of mondeling reageren op dit plan. Richt schriftelijke zienswijzen aan het college van burgemeester en wethouders van Maastricht, Postbus 1992, 6201 BZ Maastricht. Dit kan ook per e-mail via post@maastricht.nl onder vermelding van ‘Aan het college van burgemeester en wethouders van Maastricht, zienswijze projectafwijkingsbesluit ‘hoeve Zonneberg’. Mondeling kan op dinsdag 22 maart 2016 van 9.00 uur tot 11.00 uur of op donderdag 24 maart 2016 van 16.00 tot 18.00 uur. Maak een afspraak uiterlijk 24 uur voor de dag van uw keuze met dhr. P. Nutters, telefoonnummer 043-3505038 of per email peter.nutters@maastricht.nl. Het gesprek vindt plaats in Mosae Forum.

 

Maastricht, 25 februari 2016

Burgemeester en wethouders van Maastricht,

Namens deze:

P.J. Buijtels,secretaris J.M. Penn-te Strake, burgemeester

Naar boven