Wijziging bestemmingsplan Horstermeer/percelen Middenweg 33 en Machineweg 56 Nederhorst den Berg

Logo Wijdemeren

Burgemeester en wethouders maken bekend voornemens te zijn op grond van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening het bestemmingsplan Horstermeer te wijzigen voor zover dat betrekking heeft op de percelen:

  • 1.

    Middenweg 33;

  • 2.

    Machineweg 56.

 

Het perceel Middenweg 33 is bestemd voor agrarisch bouwblok kassen en het perceel Machineweg 56 voor agrarisch bouwblok. In geval van bedrijfsbeëindiging zijn burgemeester en wethouders bevoegd om genoemde bestemmingen te wijzigen in woondoeleinden eengezinswoningen. De op het perceel Middenweg 33 aanwezige bedrijfswoning zal als burgerwoning gaan worden gebruikt. Dit geldt ook voor de bedrijfswoning op het perceel Machineweg 56, maar daarbij zal nog de bouw van een burgerwoning mogelijk worden gemaakt.

 

De ontwerpbesluiten en de daarbij behorende stukken liggen ingaande 25 februari 2016 gedurende een termijn van zes weken op werkdagen van 09.00 tot 12.30 uur ter inzage bij de afdeling ruimtelijke ontwikkeling, Rading 1 te Loosdrecht. De stukken kunnen eveneens worden ingezien op de website van de gemeente www.wijdemeren.nl.

 

Gedurende de termijn van ter inzageligging kan tegen de ontwerpbesluiten een schriftelijke zienswijzen worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 190, 1230 AD Loosdrecht. Gedurende bovengenoemde termijn kunnen tevens mondelinge zienswijzen worden ingediend. Hiervoor kan een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer (035) 65 59 446.

Om te zijner tijd beroep in te kunnen stellen tegen de wijziging van het bestemmingsplan is het noodzakelijk dat een zienswijze wordt ingediend tegen het ontwerpbesluit tot wijziging.

Naar boven