ontwerpbestemmingsplan herziening zomerhuizenterrein (zwembadverbod)

Logo Vlieland

Overeenkomstig artikel 3.8.1. van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) maken burgemeester en wethouders van de gemeente Vlieland bekend, dat met ingang van 22 februari 2016 tot 4 april 2016 het ontwerpbestemmingsplan voor een partiële herziening van het bestemmingsplan Zomerhuizenterrein (zwembadverbod) ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking het verbod voor zwembaden, whirlpools, jacuzzi’s of naar aard daarmee gelijk te stellen in de bestemming Natuur en een verbod voor zwembaden en daarmee naar aard gelijk te stellen andere bouwwerken worden gebouwd in de bestemming Recreatie 1, 2 en 3 en voor whirlpools en jacuzzi’s wordt een maximale grootte van 6 m² vastgesteld.

Tevens wordt in dit bestemmingsplan de wijze van meten aangepast.

Indienen zienswijzen

Binnen zes weken (tot uiterlijk 4 april 2016))kan iedereen een gemotiveerde mondelinge of schriftelijke zienswijze indienen. Voor het maken van mondelinge zienswijzen neemt u contact op met mevrouw B. Verheij (tel. 0562-452719) of mevrouw M. Veerdig (tel. 0562-452707). Schriftelijke zienswijzen stuurt u aan burgemeester en wethouders van Vlieland, Postbus 10, 8899 ZN Vlieland.

U kunt geen zienswijzen via de e-mail indienen.

U kunt het bestemmingsplan inzien tijdens openingstijden van het gemeentehuis of op afspraak.

Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal beschikbaar via de website van de gemeente Vlieland:www.vlieland.nl/ onder het tabblad digitaal loket/ plannen en projecten.

Het planidentificatienummer voor ruimtelijke plannen is: NL.IMRO.0096 .HBPzomerhuizen-ON01.

Naar boven