Wijzigingsplan project Koningin Wilhelminaschool terrein.

Logo Huizen

Overeenkomstig art. 3.9 a van de Wet ruimtelijke ordening ligt het vastgestelde wijzigingsplan Koningin Wilhelminaschool terrein ter visie. U kunt het plan met ingang van 19 februari 2016 gedurende zes weken inzien.

Inhoud wijzigingsplan

Het wijzigingsplan maakt de bouw van 14 seniorenwoningen op het terrein van de vroegere Koningin Wilhelminaschool mogelijk. 7 woningen in het oude hoofdgebouw van de school en 7 op het terrein. In het bestemmingsplan ‘Dorp’ zijn onder de aanduiding ‘Wro-zone-wijzigingsgebied 6’ (Koningin Wilhelminaschool) wijzigingsregels opgenomen. Het plan voldoet aan deze wijzigingsregels.

Inkijken wijzigingsplan

Het wijzigingsplan ligt ter inzage bij het Klantcontactpunt (centrale receptie) in het gemeentehuis. Het Klantcontactpunt is geopend op ma, di, wo, do: 08.30 - 17.00 en vr: 08.30 - 16.00 uur.

De stukken die horen bij het project zijn in elektronische vorm te raadplegen via www.huizen.nl >

Bouwprojecten > Herontwikkeling Koning Wilhelminaschool-terrein.

Het wijzigingsplan is tevens in elektronische vorm te raadplegen op de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0406.WP02DORP2015-VG01

Beroep instellen

De beroepstermijn loopt van 20 februari 2016 tot en met 1 april 2016. Beroep kan worden ingesteld door:

  • belanghebbenden die eerder een ontvankelijke zienswijze hebben ingediend;

  • belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest binnen de daartoe gestelde termijn een ontvankelijke zienswijze in te dienen;

  • belanghebbenden, alleen voor zover het de wijzigingen ten opzichte van het ontwerp wijzigingsplan betreft.

Het wijzigingsplan treedt in werking op 2 april 2016. Het indienen van een beroepschrift schorst niet de werking van het wijzigingsplan. In geval van onverwijlde spoed kunt u, naast het indienen van een beroepschrift, een verzoek om voorlopige voorziening indienen, dit schort de inwerkingtreding van het plan wel op. Het wijzigingsplan treedt dan namelijk in werking nadat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

In alle gevallen geldt dat het beroepschrift en/of het verzoek om voorlopige voorziening binnen de bovengenoemde termijn moet worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 AE Den Haag.

Huizen, 18 februari 2016

Naar boven