Ontwerpbestemmingsplan ‘Zijtak en omgeving’

Logo Laren

Burgemeester en wethouders van de gemeente Laren maken bekend dat ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) het ontwerpbestemmingsplan ‘Zijtak en omgeving’(NL.IMRO.0417.BPZijtak-ON01)  ter inzage ligt.

 

Het bestemmingsplan maakt de bouw van woningen en de aanleg van openbaar gebied mogelijk in het gebied globaal begrensd door de Zijtak, Sint Janstraat, Boekweitskorrel en Ambachtsstraat (voormalige terrein van de bibliotheek en houtzagerij Van Dijk).

 

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf 19 februari 2016 gedurende zes weken ter inzage bij de balie Vergunningen in het kantoor van de BEL Combinatie aan de Zuidersingel 5 in Eemnes. U kunt hier op afspraak terecht (tel. 14035). Het ontwerpbestemmingsplan kunt u ook inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder een zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Laren, Postbus 71, 3755 ZH Eemnes, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Zijtak en omgeving’.

 

Ook het indienen van een mondelinge reactie is mogelijk. Hiervoor dient, binnen de termijn van de ter inzage ligging, een afspraak te worden gemaakt met de heer H. de Jong van de BEL Combinatie, telefoonnummer 14035. Het is niet mogelijk telefonisch of via e-mail uw zienswijze kenbaar te maken.

 

 

Laren, 19 februari 2016

 

Naar boven