Ontwerp-omgevingsvergunning voor de bouw van een Tankstation aan de Zeiving 19 te Vuren en de zakelijke beschrijving van de anterieure overeenkomst gemeente Lingewaal

Logo Lingewaal

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat zij voornemens is met toepassing artikel 2.10 en 2.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en gebruikmaking van het bepaalde in artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht medewerking te verlenen aan de bouw van een tankstation aan de Zeiving 19 te Vuren.

 

Ter inzage

Het ontwerp van de omgevingsvergunning en de zakelijke beschrijving van de anterieure overeenkomst liggen ter inzage in het gemeentehuis van Lingewaal. De ontwerpvergunning met bijbehorende stukken kan daarnaast worden ingezien op de website www.lingewaal.nl.

Zienswijzen en adviezen

De aanvraag en de ontwerpbeschikking met bijbehorende stukken worden op grond van de Algemene wet bestuursrecht met ingang van 18 februari 2016 tot en met 30 maart 2016 ter inzage gelegd. Binnen zes weken na start van de ter inzage termijn kunnen eventuele zienswijzen tegen of adviezen over de ontwerpbeschikking worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Lingewaal, Postbus 1014, 4147 ZG Asperen. Zienswijzen kunnen zowel mondeling als schriftelijk worden ingediend.

 

Naar boven