"Gemeente Den Helder - Kennisgeving vastgestelde beheersverordening - Oostoever 2016"

Logo Den Helder

Burgemeester en wethouders van de gemeente Den Helder maken op grond van artikel 3.38 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de beheersverordening "Oostoever 2016" met planidentificatie NL.IMRO.0400.712BVOOSTOEVER2016-VST1 in de raadsvergadering van 14 februari 2016 is vastgesteld.

 

Deze beheersverordening heeft betrekking op het gebied Oostoever dat globaal begrens wordt door de Waddenzee in het oosten, de gemeentegrens met Hollands Kroon in het zuiden, het Noordhollandsch Kanaal in het westen en het marineterein het Nieuwe Werk in het noorden.

 

Inhoud beheersverordening

De beheersverordening voorziet in een juridisch-plaologische regeling voor het plangebied. In de beheersverordening wordt het beheer van dat gebied in overeenstemming met het bestaande feitelijke en planologisch toelaatbaar gebruik geregeld. De beheersverordenig maakt geen nieuwe ruimtelijke ontwikkelingen mogelijk die planologisch nog niet eerder waren toegestaan, danwel op het moment van vaststelling aanwezig waren. De beheerverordening vervangt voor wat betreft het aangegegeven gebied het bestemmingsplan Oostoever 2004.

 

Inzage

De vastgestelde beheersverordening en het raadsbesluit zijn als volgt raadpleegbaar:

 

  • 3.

    digitaal en op papier bij het Klant Contact Centrum in het stadhuis aan de Drs. F. Bijlweg 20 op maandag tot en met woensdag van 8.30 tot 17.00 uur, donderdag van 8.30 tot 19.30 uur en vrijdag van 8.30 tot 15.00 uur.

Beroep

Het is niet mogelijk om bezwaar dan wel beroep aan te tekenen tegen het raadsbesluit tot vaststelling van de beheersverordening.

 

Inwerkingtreding

De beheersverordening treed in werking op 1 maart 2016.

  •  

Naar boven