Gemeente Voorschoten - Bestemmingsplan Laantje van Van Wissen vastgesteld.

Logo Voorschoten

Burgemeester en wethouders van Voorschoten maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad van Wassenaar op 4 februari 2016 het bestemmingsplan Laantje van Van Wissen ongewijzigd heeft vastgesteld.

 

Het bestemmingsplan maakt de bouw van drie woningen mogelijk na sloop van de aanwezige kassen.

 

Gedurende zes weken, vanaf 19 februari tot en met 1 april 2016, ligt het vastgestelde bestemmingsplan, met bijbehorende stukken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis van Voorschoten, Leidseweg 25 te Voorschoten. Het plan is ook in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Beroep

Bent u het niet eens met dit besluit, bent u belanghebbende en heeft u zienswijze ingediend op het ontwerpbesluit dan kunt u op grond van de Algemene wet bestuursrecht gedurende de termijn van terinzagelegging gemotiveerd tegen dit besluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Een afschrift van het besluit waartegen het beroep zicht richt dient te worden meegezonden.

 

Geen beroep kan worden ingesteld door de belanghebbende die tegen het ontwerp geen zienswijze naar voren heeft gebracht of aan wie redelijkerwijs verweten kan worden geen zienswijze te hebben ingebracht.

 

Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking van het besluit tot gevolg. Daarvoor kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag.

 

Burgemeester en wethouders van Voorschoten

Voorschoten, februari 2016.

 

 

Naar boven