Kennisgeving voornemen voorbereiding bestemmingsplan Fridtjof Nansenhof

Logo Amsterdam

Het dagelijks bestuur van de bestuurscommissie West maakt ingevolge artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro), het volgende bekend:

 

Het gemeentebestuur van Amsterdam heeft het voornemen om het bestemmingsplan Fridtjof Nansenhof voor te bereiden.

Het plangebied wordt globaal begrensd door de Erik de Roodestraat in het westen; het Fridtjof Nansenhof in het noorden, de Robert Scottstraat in het oosten, de Jan van Galenstraat in het zuiden.

Doel van het bestemmingsplan is om vervangende nieuwbouw ( na sloop) van de woningen van Eigen Haard aan het Fridtjof Nansenhof juridisch planologisch mogelijk te maken.

 

Op grond van artikel 1.3.1, tweede lid, van het Bro melden wij dat het plan nog in de fase van planvoorbereiding is. Daarom is er nog geen gelegenheid zienswijzen over het voornemen naar voren te brengen, worden geen stukken betreffende het voornemen ter inzage gelegd en wordt geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid gesteld advies uit te brengen over dit voornemen.

In een later stadium zal het ontwerpbestemmingsplan ter inzage worden gelegd. Op dat moment wordt de gelegenheid tot het naar voren brengen van zienswijzen geboden. Voorafgaand aan de ter inzage legging zal daarvan een kennisgeving worden geplaatst op in ieder geval de website van de gemeente en de Staatscourant. Voor eventuele vragen kan contact worden opgenomen met Ruimte & Duurzaamheid, team Zuidwest, Ronald de Graaf, via telefoonnummer 14020.

 

Amsterdam, 17 februari 2016

Dagelijks Bestuur van de bestuurscommissie West

  • G.

    Bouwmeester, voorzitter

  • H.

    Visser, wnd. secretaris

Naar boven