Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Emmen, bufferzone Noord - Zwartemeer

Logo Emmen

Burgemeester en wethouders van Emmen maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied Emmen, bufferzone Noord - Zwartemeer” vanaf vrijdag 19 februari 2016 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage ligt.

Het plan voorziet in het aanleggen van een bufferzone aan de zuidwest-zijde van het dorp Zwartemeer.

Gelijktijdig met het opstellen van het ontwerpbestemmingsplan heeft de provincie Drenthe voor de aanleg van de bufferzone een ontwerp-ontgrondingsvergunning opgesteld. Deze vergunning ligt gedurende dezelfde periode ter inzage bij de provincie Drenthe. Voor meer informatie over de ontwerp-ontgrondingsvergunning verwijzen wij u naar de website van de provincie Drenthe: http://www.provincie.drenthe.nl/actueel/bekendmakingen

Voor het ontwerpbestemmingsplan en de ontwerp-ontgrondingsvergunning is een Milieueffectrapport opgesteld.

Op afspraak kunt u het ontwerpbestemmingsplan en onderliggende stukken, waaronder het Milieueffectrapport, inzien bij het Klant Contact Centrum, Raadhuisplein 1 te Emmen (op verzoek ook buiten kantooruren). Voor nadere informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de gemeente Emmen, tel: 140591.

Het ontwerpbestemmingsplan en onderliggende stukken zijn ook digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl (planid. “NL.IMRO.0114.2015017-B501”).

Binnen de termijn van 6 weken kan een ieder schriftelijk, mondeling of digitaal zijn zienswijze(n) bij de gemeenteraad van Emmen kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan de gemeenteraad van Emmen, postbus 30001, 7800 RA te Emmen, onder vermelding van zienswijze zaak 84507-2015 of digitaal indienen via www.emmen.nl/zienswijze.

Naar boven