ConceptbeeldkwaliteitsplanEde, hoek Bunschoterweg, Verlengde Amsterdamseweg (Bunschoterhof)

Logo Ede

Op grond van de ‘Inspraakverordening gemeente Ede 2009’

U kunt het concept beeldkwaliteitsplan Ede, hoek Bunschoterweg, Verlengde Amsterdamseweg (Bunschoterhof) in Ede, van donderdag 18 februari tot en met woensdag 30 maart 2016 inzien bij de balie Bouwen, Wonen en Milieu in Raadhuis Publiekszaken, Raadhuisplein 3 in Ede. Voor openingstijden zie www.ede.nl/openingstijden.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar het nummer (088) 116 9900.

Online kunt u terecht op www.ede.nl/bekendmakingen. Hier vindt u deze bekendmaking terug en een directe link naar het plan.

Gebied en gevolg

Het plangebied ligt in Ede tussen het Bunschoterpad aan de noordzijde, de Bunschoterweg aan de oostzijde en de Verlengde Amsterdamseweg aan de zuidzijde (het voormalig Paasbergterrein). Het terrein sluit aan de westzijde aan bij het zorgcomplex van Careander en de zijtuin van een vrijstaande woning aan het Bunschoterpad. Het beeldkwaliteitsplan heeft betrekking op de ontwikkeling van de (zorg)appartementen zoals beschreven in het ontwerpbestemmingsplan Ede, hoek Bunschoterweg, Verlengde Amsterdamseweg (Bunschoterhof). Het beeldkwaliteitsplan heeft tot doel om het nieuwe pand op een goede manier aan te laten sluiten bij het al gerealiseerde gebouw en de omgeving. De Commissie Ruimtelijke Kwaliteit beoordeelt bouwplannen op basis van dit plan.

Reactie

Woont u in de gemeente Ede of bent u belanghebbende? Dan kunt u tijdens deze periode een schriftelijke reactie over het plan sturen aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 9024, 6710 HM Ede. Het indienen van een elektronische reactie, bijvoorbeeld per e-mail, is niet mogelijk. Voor meer informatie, of om uw reactie mondeling door te geven belt u Janneke Buliga, juridisch adviseur bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, (0318) 68 0831.

Ede, 17 februari 2016

Naar boven