Ontwerp bestemmingsplan verbindingsweg Maasdijk-Maasdijkplein

Logo Westland

De gemeente Westland maakt bekend dat het volgende plan ter inzage ligt:

Naam : bestemmingsplan verbindingsweg Maasdijk-Maasdijkplein

Soort plan : Bestemmingsplan

Status : Ontwerp

Publicatiedatum : 18-2-2016

Reactietermijn : vrijdag 19-2-2016 t/m donderdag 31-3-2016

Nummer : NL.IMRO.1783. pbpVerbindingswegM-ON01

Artikel : 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening en 3.8 Wet ruimtelijke ordening

Omschrijving

Het plangebied omvat een verbindingsweg tussen Maasdijk (N220) en Maasdijkplein (N223). Het ligt circa 800 m ten noorden van de kern Maasdijk. Noordwestelijk van het plangebied is het Maasdijkplein (N223) gerealiseerd als onderdeel van het 3‐in‐1‐project. Dit turboverkeersplein is

eind maart 2015 in gebruik genomen. Ten oosten hiervan ligt een kassengebied dat is geconcentreerd rondom (de weg) Blauwhek. Ten zuidwesten van het plangebied ligt de Maasdijk (N220). Het bestemmingplan omvat uitsluitend de gronden waarop de weg gerealiseerd wordt. Het plangebied is afgestemd op het benodigde ruimtebeslag als gevolg van de nieuwe verkeersfunctie (t.b.v. de directe verbindingsweg) en de technische uitvoerbaarheid van het project. Op dit plan is de crisis- en herstelwet van toepassing.

Wilt u het plan bekijken?

U kunt plan en bijlagen bekijken via www.140174.nl/ruimtelijkeplannen of via ruimtelijkeplannen.nl. Het is ook mogelijk om de stukken op afspraak in te zien bij het Omgevingscontactcentrum. U belt hiervoor tijdens kantoortijden op 14 0174.

Wilt u reageren op het plan?

U kunt een zienswijze indienen binnen de reactietermijn. Stuur uw zienswijze naar: Postbus 150, 2670 AD Naaldwijk t.a.v. het college van burgemeester en wethouders, team STB. Het is ook mogelijk om een mondelinge zienswijze in te dienen, neem hiervoor contact op met het Omgevingscontactcentrum via 140174.

Alleen als u als belanghebbende tijdig een zienswijze heeft ingediend, kunt u later beroep instellen tegen de vaststelling van het bestemmingsplan.

Naar boven