Ontwerpbestemmingsplan “Leersum, Tamarinde”, gemeente Utrechtse Heuvelrug

Logo Utrechtse Heuvelrug

Het ontwerpbestemmingsplan

Burgemeester en wethouders van de gemeente Utrechtse Heuvelrug maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 19 februari 2016 gedurende zes weken (tot en met 31 maart 2016) het ontwerpbestemmingsplan “Leersum, Tamarinde” en de daarop betrekking hebbende stukken voor iedereen ter inzage liggen (identificatienummer: NL.IMRO.1581.LSMtamarinde-ON01).

Wat houdt dit bestemmingsplan in?

Het ontwerpbestemmingsplan beoogt de bouw van maximaal 28 woningen mogelijk te maken op de locatie Scherpenzeelseweg 41, 43 en 43a in Leersum. Op de locatie was voorheen de zorginstelling ‘Tamarinde’ gevestigd. Er zal geen exploitatieplan worden vastgesteld aangezien kostenverhaal is verzekerd middels het sluiten van een anterieure overeenkomst met de initiatiefnemer.

Hoe kunt u het bestemmingsplan inzien of raadplegen?

Het plan is binnen de genoemde termijn digitaal raadpleegbaar en beschikbaar via de website van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Ga naar www.heuvelrug.nl/terinzage.

U kunt het plan ook inzien in de Gemeentewinkel, Cultuurhuis Pléiade, Kerkplein 2 in Doorn en in de bibliotheek van Leersum tijdens de openingsuren.

Hoe kunt u reageren?

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder een zienswijze, naar keuze schriftelijk (waar de voorkeur naar uitgaat) of mondeling maar niet per email, indienen bij de gemeenteraad van Utrechtse Heuvelrug, Postbus 200, 3940 AE Doorn, met vermelding van het onderwerp: “Zienswijze ontwerpbestemmingsplan “Leersum, Tamarinde”.

Indien u een mondelinge zienswijze wilt indienen verzoeken wij u vóór 24 maart 2016 contact op te nemen met mevrouw G. Veenstra van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling van de gemeente Utrechtse Heuvelrug, via 0343 56 56 00.

Naar boven