Vastgesteld wijzigingsplan ‘Burgemeester Smitweg 49 Hazerswoude-Dorp’

Logo Alphen aan den Rijn

Burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn maken bekend, dat het vastgestelde wijzigingsplan ‘Burgemeester Smitweg 49 Hazerswoude-Dorp’ ingevolge artikel 3:8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht met ingang van 18 februari tot en met 30 maart 2016 (voor een periode van zes weken) voor een ieder ter inzage ligt.

Het wijziging splan en haar grenzen

Voorliggend plan betreft een wijziging van het bestemmingsplan 'Sierteeltgebied Rijnwoude', om de bestaande voormalige bedrijfswoning aan de Burgemeester Smitweg 49 te Hazerswoude-Dorp - die niet meer is gekoppeld aan een sierteeltbedrijf - in overeenstemming te brengen met het feitelijke gebruik en om daarmee te zorgen dat de woning in de toekomst verkoopbaar is.

Wanneer en waar kunt u het plan analoog en digitaal inzien?

Het vastgesteld wijzigingsplan met bijbehorende stukken ligt gedurende de voornoemde termijn van terinzagelegging op de volgende locatie ter inzage:

• Informatiebalie van het gemeentehuis Alpen aan de Rijn. Stadhuisplein 1 te Alphen aan den

Rijn (voor actuele openingstijden zie www.alphenaandenrijn.nl),

• Het wijzigingsplan met bijbehorende stukken is digitaal in te zien op de

gemeentelijke website www.alphenaandenrijn.nl als ook op www.ruimtelijkeplannen.nl

via het zoekvak ID onder vermelding vanNL.IMRO.0484.WcjHDburgsmitwg49-VA01.

Deze mogelijkheid wordt u ook geboden bij de informatiebalie in het gemeentehuis.

Beroepsmogelijkheden en inwerkingtreding

Omdat er geen zienswijzen op het ontwerpwijzigingsplan kenbaar zijn gemaakt, kan alléén door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij niet (tijdig) een zienswijze bij burgemeester en wethouders op het ontwerpwijzigingsplan heeft kenbaar gemaakt, gedurende de termijn van terinzagelegging tegen het vaststellingsbesluit schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag.

Degene die beroep heeft ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de genoemde Afdeling. Het besluit en daarmee het wijzigingsplan treden de dag na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de genoemde Afdeling wordt ingediend. In dat geval treedt het wijzigingsplan niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

Burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn,

de secretaris, de burgemeester,

drs. P.W. Jeroense mevr. mr. drs. J.W.E. Spies

Alphen aan den Rijn, 17 februari 2016

Naar boven