Gecoördineerde vaststellingsbesluiten voor ‘Mooi Uilehorst’ te Honselersdijk

Logo Westland

Burgemeester en wethouders van Westland maken bekend dat met ingang van vrijdag 19 februari 2016 gedurende een termijn van zes weken voor een ieder de volgende vaststellingsbesluiten ter inzage liggen

1. Het gewijzigde bestemmingsplan ‘Mooi Uilehorst ’ te Honselersdijk (NL.IMRO.1783.HONKERNUILEHRSTpbp-VA01).

Het gewijzigde bestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor het oprichten van 12 grondgebonden woningen op de percelen aan de Uilehorst 44 en Molenlaan 82a te Honselersdijk, kadastraal bekend sectie B, nummers 3126 en 4138 gedeeltelijk. Het plangebied is gelegen binnen de dorpskern van Honselersdijk is ca. 1.800 m2 groot en voor ongeveer de helft verhard. De verharding bestaat uit bestrating, een woning en een schoolgebouw. Het plangebied grenst aan de noordzijde aan een doorgaande watergang. Ter plaatse van het plangebied vigeert het bestemmingsplan ‘Kern Honselersdijk’.

Op dit besluit voor gewijzigde vaststelling van het bestemmingsplan ‘Mooi Uilehorst’ is de Crisis- en herstelwet van toepassing.

2. Het vaststellingsbesluit omgevingsvergunning (zaaknummer: W-AV-2015-0493) voor het oprichten van 12 grondgebonden woningen op de locatie Wouwenhorst 1 t/m 12 (aangevraagd als Uilehorst 44) te Honselersdijk met de hierbij behorende stukken.

Door de gemeenteraad is op 5 oktober 2010 besloten om gebruik te maken van de coördinatieregeling op grond van artikel 3.30 e.v. van de Wet ruimtelijke ordening. De besluiten doorlopen gezamenlijk de openbare voorbereidingsprocedure op grond van de Algemene wet bestuursrecht.

 

Wilt u het plan bekijken?

U kunt de plannen en bijlagen bekijken via www.140174.nl/ruimtelijkeplannen of via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het is ook mogelijk om de stukken op afspraak in te zien bij het Omgevingscontactcentrum. U belt hiervoor tijdens kantoortijden op 14 0174.

 

Wilt u reageren op het plan?

U kunt schriftelijk beroep indienen binnen de reactietermijn bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag indien u als belanghebbende:

  • -

    tijdig tegen het ontwerp plan een zienswijze naar voren heeft gebracht;

  • -

    aantoont dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest een zienswijze in te dienen;

  • -

    bedenkingen heeft tegen de wijzigingen ten opzichte van het ontwerp.

Voorlopige voorziening

Indien u beroep heeft ingesteld kunt u een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Raad van State. Het plan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven