Ontwerpbestemmingsplan “Heerewaarden herziening 2015, MFC Bukestraat- Langestraat” (BP1133), Maasdriel

Logo Maasdriel

en

B ekenmaking ontwerpbesluit W et g eluidhinder , Maasdriel

Dit bestemmingsplan maakt een multifunctioneel centrum en sportvoorzieningen mogelijk op het terrein De Buke te Heerewaarden dat is gelegen tussen de Van Heemstraweg, Bukestraat, Burgemeester Woltersstraat en de Langestraat.

In het multifunctioneel centrum komt ook een school en een kinderdagverblijf waardoor sprake is van een geluidgevoelig gebouw. Het gebouw ligt in de geluidzone van de Van Heemstraweg en is aan te merken als een nieuwe situatie ingevolge de Wet Geluidhinder. Het college van Maasdriel is van plan een hogere geluidsbelasting dan de voorkeurswaarde van 48 dB(A) vast te stellen.

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarbij horende stukken en het ontwerpbesluit en het verzoek voor vaststelling hogere grenswaarde(n) met de daarbij horende bijlage(n), liggen van 18-02-2016 tot en met 30-03-2016 voor iedereen ter inzage tijdens de openingstijden in het gemeentehuis aan de Kerkstraat 45 in Kerkdriel.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit hogere grenswaarde ook vinden op;

  • onze website www.maasdriel.nl;

  • op de website www.ruimtelijkeplannen.nl via de link http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0263.BP1133-ON01

De bronbestanden zijn beschikbaar via http://maasdriel.digitaleplannen.nl/plannen/NL.IMRO.0263.BP1133-/NL.IMRO.0263.BP1133-ON01

Reageren

Iedereen kan tijdens de inzagetermijn reageren op het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit hogere grenswaarde. Uw zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan stuurt u onder vermelding van 'BP1133' aan: de gemeenteraad van Maasdriel, Postbus 10.000, 5330 GA Kerkdriel. Zienswijzen op het ontwerpbesluit in het kader van de Wet geluidhinder stuurt u onder vermelding van ´Hogere Grenswaarde MFC Heerewaarden´ naar het zelfde adres ter attentie van het college. Wij ontvangen bij voorkeur uw zienswijzen schriftelijk, per e-mail is niet mogelijk! Als u uw zienswijzen mondeling wilt indienen, kunt u hiervoor contact opnemen met de behandelend ambtenaar.

Meer informatie

Bel (14 0418) of mail (info@maasdriel.nl) de gemeente en vraag naar de heer Van Avezaath.

Naar boven