Kennisgeving ontwerpbestemmingsplan ‘De Gouw 59a, Kerspelweg 14’ in Lutjebroek

Logo Stede Broec

Burgemeester en wethouders van de gemeente Stede Broec maken op grond van artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening het volgende bekend. Het ontwerpbestemmingsplan ‘De Gouw 59a, Kerspelweg 14’ in Lutjebroek met de daarbij behorende stukken ligt voor iedereen ter inzage.

 

Het plan

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in het wijzigen van de bestemming van het perceel De Gouw 59a en het perceel Kerspelweg 14 in Lutjebroek. De wijziging betreft het verwijderen van het agrarisch bouwvlak aan de overzijde van het perceel De Gouw 59a. Het verwijderde bouwvlak wordt gecompenseerd op de genoemde percelen.

 

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan met de daarbij behorende stukken ligt met ingang van maandag 15 februari 2016 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage. U kunt de stukken in zien aan de leestafel bij de publieksbalie in het gemeentehuis, De Middend 2 in Bovenkarspel. U kunt de stukken ook digitaal inzien op www.stedebroec.nl en viahttp://www.ruimtelijkeplannen.nl onder plan-identificatienummer: NL.IMRO.0532.BPGouw59a-ON01.

 

Zienswijzen

Binnen de termijn van zes weken kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze(n) bij de gemeenteraad kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan de gemeenteraad van Stede Broec, Postbus 20, 1610 AA Bovenkarspel. Voor informatie of het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer Groefsema van de afdeling Ruimte, telefoonnummer 0228- 534100.

Naar boven