Wijzigingsplan Buitengebied Deventer, Kanaaldijk-West 19

Logo Deventer

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van 18 februari tot en met 30 maart 2016 voor iedereen ter inzage ligt:

-het vastgestelde wijzigingsplan Buitengebied Deventer, Kanaaldijk- West 19

I nhoud

Voor de Kanaaldijk West 19 in Schalkhaar is het verzoek tot wijziging van het bestemmingsplan ontvangen. De bewoners willen op deze locatie een paardenhouderij hebben. Feitelijk is het voorliggende initiatief een voortzetting van al jarenlange bestaande activiteit. Op het perceel worden circa 12 paarden/pony’s gehouden in de bestaande bebouwing. De bestaande bebouwing zal opgeknapt worden.

 

Inzien

Het wijzigingsplan kunt u inzien op:

 

Het wijzigingsplan kunt u ook inzien op:

Ook kunt u het plan inzien tijdens de openingstijden bij :

  • Publiekszaken, Grote Kerkhof 1

 

Reageren

Het wijzigingsplan Buitengebied Deventer, Kanaaldijk-West 19 ligt van 18 februari tot en met 30 maart 2016 ter inzage.

U kunt tot en met donderdag 31 maart reageren.

Als u een reactie wilt geven op het wijzigingsplan, dan dient u beroep in. Lees hieronder hoe u kunt reageren.

Er kan beroep worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag) door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze omtrent het ontwerp wijzigingsplan of de ontwerpbesluiten bij het college van burgemeester en wethouders kenbaar heeft gemaakt;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze omtrent het ontwerp wijzigingsplan bij het college van burgemeester en wethouders kenbaar te maken;

  • een belanghebbende die bezwaar heeft tegen de wijzigingen die het college van burgemeester en wethouders bij de vaststelling in het plan heeft aangebracht.

Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om een voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag).

Naar boven