Bestemmingsplan ‘Partiële herziening bestemmingsplan Kranenburg-Stadspark - de drafbaan en De Kring’

Logo Groningen

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Partiële herziening bestemmingsplan Kranenburg-Stadspark - de drafbaan en De Kring’, met de daarop betrekking hebbende stukken, met ingang van 18 februari 2016 gedurende zes weken ter inzage ligt bij het gemeentelijk Loket Bouwen en Wonen, Harm Buiterplein 1, op werkdagen van 9.00 uur tot 13.00 uur, vanaf 14.00 – 17.00 uur uitsluitend op afspraak.

Exemplaren van het ontwerpbestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken zijn op aanvraag tegen betaling op bovenvermeld adres verkrijgbaar.

Dit ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op twee locaties aan de westzijde van de stad; het betreft woonwagenlocatie De Kring en de drafbaan. Woonwagenlocatie De Kring bevindt zich ten westen van het Stadspark tussen woonwijk De Buitenhof en Hoogkerk, de drafbaan ligt in het Stadspark nabij de A7 en de westelijke ringweg. De inzet van dit plan is een adequate regeling te geven voor evenementen op de drafbaan in het Stadspark en voor bijbehorende bouwwerken bij woonwagens op de locatie De Kring.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook inzien op gemeente.groningen.nl/projecten-en-bestemmingsplannen. Het identificatienummer is NL.IMRO.0014.BP551DrafbnStadspa-ow01. Door te zoeken op ‘bestemmingsplan ‘Partiële herziening bestemmingsplan Kranenburg-Stadspark - de drafbaan en De Kring’ komt u bij de pdf-bestanden van het plan (‘papieren versie’). U kunt ook doorklikken naar de interactieve bestemmingsplannenkaart.

Deze kaart vindt u ook op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

De digitale planbestanden zijn te vinden op plannen.groningen.nl/ro-online/plannen.

Met ingang van 18 februari tot en met 30 maart 2016 kan iedereen naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerp naar voren brengen bij de gemeenteraad. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar Juridische Zaken, Parkeren en Vastgoed, Postbus 7081, 9701 JB Groningen. Als u mondeling een zienswijze naar voren wilt brengen kunt u een afspraak maken met Juridische Zaken, Parkeren en Vastgoed, tel. (050) 367 63 88.

U kunt ook online een zienswijze indienen. Dat kan via de website gemeente.groningen.nl/projecten-en-bestemmingsplannen door gebruik te maken van het formulier dat u vindt onder ‘Zienswijze indienen’ of bij raadpleging van het plan op de digitale kaart.

Gemeente G roningen , 1 7 februari 2016

Naar boven