Wet Geluidhinder

Logo Sliedrecht

Besluit vaststelling hogere waarden ten behoeve van de ontwikkelingen in de Staatsliedenbuurt

 

Burgemeester en wethouders van Sliedrecht maken bekend dat zij hebben besloten toepassing te geven aan de artikelen 110a en volgende van de Wet geluidhinder. Als gevolg van de ontwikkelingen in de Staatsliedenbuurt hebben zij hogere grenswaarden vastgesteld.

 

Het besluit met bijbehorende stukken ligt vanaf vrijdag 30 december 2016 t/m donderdag 9 februari 2017 op werkdagen in het gemeentekantoor, Industrieweg 11 te Sliedrecht ter inzage. Voor meer informatie over het besluit kunt u contact opnemen met de heer Roza van team VROM, telefoon (0184) 495 967.

 

U kunt het ontwerpbesluit ook raadplegen op de website van de gemeente Sliedrecht, www.sliedrecht.nl, via: Ruimtelijke plannen → Staatsliedenbuurt

Een belanghebbende, die zienswijze over het ontwerpbesluit heeft ingediend of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze te hebben ingediend, kan, tegen betaling van de verschuldigde griffierechten, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het beroepschrift moet binnen een termijn van zes weken worden ingediend. Deze termijn vangt aan met ingang van de dag na die waarop dit besluit ter inzage is gelegd. Als een beroepschrift wordt ingediend, dan kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden gedaan bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

 

Naar boven