KENNISGEVING COÖRDINATIEBESLUIT

Logo Alphen aan den Rijn

Verplaatsing van supermarkt Hoogvliet binnen Hazerswoude-Rijndijk

Burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn maken bekend dat de gemeenteraad op 28 januari 2016 heeft besloten toepassing te geven aan artikel 3:30 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening (coördinatieregeling). Dit aangaande de voorgenomen verplaatsing van supermarkt Hoogvliet binnen Hazerswoude-Rijndijk en om de vrijkomende locaties aan de Rijndijk voor woningbouw te bestemmen.

De coördinatieregeling maakt het mogelijk om de benodigde besluiten voor deze ontwikkeling gezamenlijk voor te bereiden en te coördineren. Voor deze ontwikkeling gaat het om het bestemmingsplan ‘Hoogvliet Hazerswoude Rijndijk – woningen Rijndijk’, de omgevingsvergunning voor de activiteit bouwen en het besluit Hogere grenswaarden Wet geluidhinder vanwege wegverkeerslawaai Rijndijk. De bevoegdheid tot vaststelling van het bestemmingsplan blijft in handen van de gemeenteraad.

Het is niet mogelijk tegen dit coördinatiebesluit bezwaar of beroep in te stellen. Dit volgt uit artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht en de daarbij behorende bijlage (onder C2).

Er liggen op dit moment nog geen stukken ter inzage. Op een later moment (1e kwartaal 2016)

worden de betreffende ontwerpbesluiten gezamenlijk en tegelijkertijd ter inzage gelegd, met de mogelijkheid voor een ieder om een zienswijzen in te dienen. Als die procedure wordt opgestart, wordt daarover een aparte kennisgeving geplaatst.

Voor meer informatie over deze kennisgeving kunt u contact opnemen met het Office Management van de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling van de gemeente Alphen aan den Rijn op telefoonnummer 140172.

Burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn,

de secretaris, de burgemeester,

drs. P.W. Jeroense mevr. mr. drs. J.W.E. Spies

Alphen aan den Rijn, 10 februari 2016

Naar boven